Rene græskarkerner i en skål
Kryderede græskarkerner
Ristede græskarkerner

Ingrediencer

Rene græskarkerne fra udhulet græskar
Krydderi af eget valg
Olivenolie
Som en del af bagningen af vores bagte græskar lavede vi toppings ud af græskarenes egne kerner. Det gjorde vores bløde græskar endnu bedre at få et ristet & sprødt tvist på toppen. Vi valgte at kryddre vores græskarkerner med urte krydderi, som blev kaldt italiensk all around. Det gjorde vi for at de passede...

Opskrift Vejledning

1.Udhul dit græskar for kerner
2.Rengør græskarkernerne for kød
3.Tør kernerne i et viskestykke eller papir
4.Lad eventuelt græskarkernerne tørre et par timer
5.Bland græskarkernerne med olienolie og krydderi af eget valg (Tip: Krydder dine græskarkerner, så de passer til din salat eller til din smag i snacks)
6.Bag kernerne i ovnen med 180 grader i cirka 10 minutter. Det er vigtigt at holde øje med kernerne, så de ikke brænder på.
7.Brug kernerne som en lækker snack til forretten eller som drys til din salat

Som en del af bagningen af vores bagte græskar lavede vi toppings ud af græskarenes egne kerner. Det gjorde vores bløde græskar endnu bedre at få et ristet & sprødt tvist på toppen.

Vi valgte at kryddre vores græskarkerner med urte krydderi, som blev kaldt italiensk all around. Det gjorde vi for at de passede til vores græskar, som var mere runde i smagen. Det giver nemlig et rigtig godt spil i smagen mellem de to.

Det er meget vigtigt at du husker at tørre dine kerner godt, da de ellers kan finde på at “poppe”, når du bager dem i ovnen. Det kan derfor også være en god idé at lade græskarkernerne tørre en lille smule før du bager dem.

Sidder der en smule kød tilbage på kernerne, når du smider dem i ovnen, så gør det heller ikke spor. Det bliver nemlig ristet og går nærmest i ét med de ristede kerner.

Rist dine græskarkerner efter halloween

Det er meget klassisk at riste sine græskarkerner efter halloween. Det er dog ikke alle, som tænker over hvor hurtigt det egentlig går. Alt efter hvor mange kerner du har kan det tage mindre end en halv time at få renset, bagt og måske endda spist de lækre græskarkerner.

Denne opskrift er ikke raketvidenskab, men det kan dog tage lidt tid at få tørret kernerne og få dem ristet helt rigtigt. Det er derfor vigtigt, at du er over dem, når de er i ovnen for at blive ristet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.