Ingredienser til 20 personer

Dejen:
50 gram gær
500 gram pizzamel eller hvedemel
2 spsk. olivenolie eller rapsolie
1 tsk. groft salt
3 dl lunkent vand
Fyldet:
70 gram koncentreret tomatpuré
150 gram kogt skinke (finthakket eller i strimler)
100 gram løg (finthakket)
100 gram revet mozzarella
¼ tsk. salt
1 tsk. oregano
Vil du forkæle dine børn med lækre pizzasnegle, så skal du bare følge opskriften her. Her får du opskriften på pizzasnegle, du kan fryse ned, så du altid har friske pizzasnegle til enhver lejlighed. Vi har længe eksperimenteret med at lave de lækreste og mest saftige pizzasnegle, hvor vi endelig har fundet den perfekte opskrift....

Opskrift Vejledning

1.Først kigger vi på fremgangsmåden for dejen:
2.Start med at smuldre gæren ud i en skål. Hæld derefter det lunkne vand (37 grader) i skålen og rør rundt til gæren er opløst.
3.Herefter tilsætter du salt og olie (olivenolie eller rapsolie).
4.Du kommer derefter pizzamel/hvedemel i lidt efter lidt. Fortsæt indtil du får en smidig dej, der er lidt klistret.
5.Drys noget mel ud på bordet, hvorefter du ælter dejen på bordet. Sørg for at dejen er godt æltet. Det giver dig de bedste pizzasnegle i sidste ende.
6.Lad dejen hæve i 15 minutter i en skål overdækket af et rent viskestykke.
7.Når den har hævet, skal du rulle dejen ud i en firkant på bordet. Fordel herefter fyldet over dejen.
8.
9.Lad os nu gå videre til fyldet til pizzasneglene:
10.Bland tomatpuré, revet løg, salt, peber og oregano i en skål. Rør det godt sammen.
11.Smør blandingen over dejen.
12.Fordel herefter de finthakkede løg, skinke og ost over dejen. Du kan også bruge peberfrugt.
13.Herefter ruller du dejen sammen til en tyk roulade. Skær den derefter i 20 stykker, så du har 20 stk. pizzasnegle.
14.Lad pizzasneglene hæve 20 min. på en bageplade.
15.Sæt pizzasneglene ind i en forvarmet ovn på 200 grader i ca. 15 min. Eller indtil de er flotte gyldne og bagt helt færdige.

Vil du forkæle dine børn med lækre pizzasnegle, så skal du bare følge opskriften her. Her får du opskriften på pizzasnegle, du kan fryse ned, så du altid har friske pizzasnegle til enhver lejlighed. Vi har længe eksperimenteret med at lave de lækreste og mest saftige pizzasnegle, hvor vi endelig har fundet den perfekte opskrift.

Det betyder, at du kan forkæle dine børn og naboer med pizzasnegle, der holder sig luftige og saftige i flere dage. Med denne opskrift har du hurtigt og nemt de perfekte pizzasnegle til klassefesten, børnefødselsdagen eller havefesten. Pizzasnegle med skinke er altid et hit, når børnene skal have en eftermiddagssnack, eller du vil forkæle dem med noget lækkert til madpakken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.